The Foundation Lanceringsactie

Reservering voor The Foundation, incl. alle bonussen.
Bouw in 12 weken een gevalideerd & haalbaar business concept voor een bedrijf dat 100% past bij wie je écht bent. Zelfs als je twijfelt over je richting of als je idee ‘niet realistisch’ is!
(Na betaling nemen we contact met je op voor een telefonische kennismaking, je zit nu nog nergens aan vast. Doe je dan mee, dan is de totale investering 2222 Euro excl. BTW, anders krijg je deze 100 Euro terug)The Foundation Lanceringsactie

Floris Janssen

Twijfel je om je passie achterna te gaan in het ondernemen? Dan is Maak Jouw Impact een aanrader! Het resultaat mag er zijn; mijn eigen onderneming opgericht, helder welke richting ik ermee op wil en mijn eerste klant inmiddels succesvol geholpen!

Cheryll Jager

Heel fijn traject gehad met als concreet resultaat een nieuwe opdrachtgever tijdens het traject. Het programma is logisch opgebouwd en reikt je waardevolle tools aan waarmee je echt vooruitgang boekt. Niet alleen op persoonlijk vlak leer je jezelf kennen, maar ook wat je wilt toevoegen aan de wereld en hoe je je als ondernemer wilt positioneren.